Objave

Hitro in priročno polnjenje s CCS C-Line: nova družina kompaktnih polnilnih kablov CCS podjetja Phoenix Contact je še posebej primerna za polnjenje z enosmernim tokom doma, pred restavracijo ali trgovino.

V primerjavi s klasičnim AC polnjenjem, DC polnjenje prihrani pri dragi elektroniki v električnem vozilu, poleg tega pa je hitrejše in učinkovitejše. V prihodnosti bodo te prednosti vedno bolj izkoriščene v domovih, pa tudi pred restavracijami, trgovinami in na parkiriščih, kjer kupci svoja električna vozila pogosto parkirajo nekje med 30 minut do nekaj ur. Moč polnjenja v spodnjem območju je povsem zadostna za polnjenje akumulatorja električnega vozila v tem časovnem obdobju.

Novi DC kompaktni polnilni kabli so namenjeni za polnjenje moči do 80 kilovatov. S svojo izpopolnjeno zasnovo in kompaktnimi dimenzijami so polnilni priključki dosledno zasnovani za sodobne DC hišne polnilne postaje v garažah in pod nadstreški ter majhne DC polnilne postaje v javnem in komercialnem sektorju. Zasnova polnilnega priključka ne izraža le sodobnega sloga, ampak je tudi funkcionalno dobro razvita. Ergonomska oblika območja oprijema zagotavlja enostavno rokovanje in udoben občutek.

Poleg tega, inteligentni koncept tesnenja preprečuje, da bi vlaga prodrla v priključek ali kabel. Kakovostni materiali zagotavljajo potrebno robustnost pri zunanji uporabi. Polnilni kabli so v skladu z uveljavljenim sistemom kombiniranega polnjenja (CCS), zato jih je mogoče uporabiti praktično kjerkoli na svetu. Na voljo so za aplikacije CCS tipa 1 in CCS tipa 2.

Kompaktni polnilni kabli