Phoenix Contact

Phoenix Contact je vodilni proizvajalec električne spojne tehnologije in tehnologije avtomatizacije. Je družinsko podjetje s sedežem v Nemčiji. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1923 v Essnu, ki se je nato preselilo v Blomberg, kjer je sedaj tudi sedež. Skupina vključuje petnajst nemšmih in štiri mednarodne družbe ter 55 prodajnih podjetij po vsem svetu. Na mednarodni ravni je podjetje prisotno v več kot 100 državah, s tem zagotavlja pristen odnost s strankami kjerkoli na svetu. Phoenix Contact gradi napredek z inovativnimi rešitvami. Preko svojih predstavnikov želi z vsakim partnerjem zgraditi zaupen partnerski odnos z vzajemnimi koristmi.

20,300

Zaposlenih po svetu

19

Mednarodnih podjetij

11

Proizvodnih mest

55

Prodajnih mest

Rešitve Phoenix Contact

Rešitve Phoenix Contact se uporabljajo povsod, kjer je treba procese izvajati samodejno. To je lahko v industrijskih proizvodnih obratih, na področju obnovljivih virov energije, v infrastrukturi ali za kompleksne povezave naprav. Naši izdelki se uporabljajo povsod, kjer se povezujejo, distribuirajo in nadzorujejo tokovi energije ali podatkov. Vaše koristi presegajo zgolj funkcijo: Naši izdelki našim partnerjem pomagajo pri razvoju trajnostnih aplikacij z učinkovitejšimi procesi in nižjimi stroški.

Certifikati

Pri podjetju Phoenix Contact je kakovost bistvenega pomena: To velja za vsak izdelek, za skupino Phoenix Contact in za našo hčerinsko družbo. Da bi v celoti izpolnili to zahtevo, smo kot podjetje Phoenix Contact večkrat opravili revizijo in pridobili certifikate, med drugim za upravljanje kakovosti, okoljsko upravljanje, upravljanje energije ter zdravje in varnost pri delu.

Kliknite tukaj za pregled certifikatov

O Phoenix Contact