clipx ENGINEER

Konfigurator clipx ENGINEER

Vsestranska inženirska programska oprema za učinkovito planiranje in načrtovanje sestavljenih priključnih letev in montažnih plošč. Clipx ENGINEER se redno dopolnjuje z novimi funkcijami in skupinami izdelkov.

HEAVYCON

HEAVYCON konfigurator

Konfigurator HEAVYCON vam nudi idealno podporo pri oblikovanju modularnega ali klasičnega industrijskega konektorja po meri. S preprostimi filtrirnimi meniji, 2D in 3D slikami izdelkov ter intuitivnim uporabniškim vmesnikom lahko v nekaj korakih, brez napak konfigurirate svoje konektorje. Seznam elementov lahko po konfiguraciji izvozite in prenesete.

PTFIX

Konfigurator PTFIX

Konfigurator za distribucijske sponke PTFIX s push-in tehnologijo.

Ustvarite svojo individualno rešitev za učinkovito distribucijo potencialov s PTFIX distribucijskimi sponkami: Pripravljene za priključitev in preprosto razširljive.

Konfigurator ohišja

Konfigurator za ohišja za elektroniko

Ustvarite svoje ohišje za elektroniko za aplikacijo na terenu ali v zaprtih prostorih: Izberite željeno serijo ohišja, ustrezen spodnji del in pokrov. Dodajte ustrezno tehnologijo povezovanja in postopek je končan.

CAPAROC

CAPAROC – konfigurator za sistem elektronskih odklopnikov

Oblikujte svoj sistem elektronskih odklopnikov po meri, da bo ta ustrezal vašim zahtevam. Poleg tega boste prejeli vse pomembne podatke za načrtovanje, kot so 2D- in 3D-modeli, podatkovni list in številko posameznega elementa.

VARIOFACE

Konfigurator VARIOFACE

Sistemsko ožičenje VARIOFACE omogoča časovno varčno in brezhibno povezavo z vhodno-izhodnimi moduli. S priključnimi adapterji na strani PLC krmilnikov, sistemskimi kabli in priključnimi moduli za zaključevanje signalov lahko oblikujete svojo rešitev ožičenja.

Konfigurirajte in razvijajte izdelke