Objave
TRIO Power

Napajalnik Trio Power 24 V podjetja Phoenix Contact postavlja nove standarde pri izdelavi strojev. Rešitev “plug-and-play” za nadzorno omarico je po želji na voljo z integrirano elektronsko varovalko.

Napajalniki so zaradi majhne skupne širine in možnosti neposredne montaže drug ob drugem še posebej varčni s prostorom. Majhna skupna globina omogoča vgradnjo v 210 mm ohišja. Napajalniki omogočajo tudi enostavno rokovanje: Tehnologija priključkov Push-in omogoča hitro namestitev brez uporabe orodja. Vgrajena označevalna polja se lahko uporabijo za enostaven prikaz identifikacij opreme in tokokrogov. Zaradi intuitivnega koncepta zagona so naprave hitro pripravljene za uporabo. Mehansko zaklepanje potenciometrov zagotavlja, da so naprave zaščitene tudi pred nepooblaščenimi posegi.

Poleg tega imajo napajalniki različne diagnostične možnosti. Večbarvne LED diode in skupni relejski kontakt se uporabljajo za signalizacijo vseh pomembnih stanj, kot so DC OK, preobremenitev in kratek stik. Za diagnostiko in parametriranje je na voljo opcijski vmesnik IO-Link. Z izhodno močjo do 960 W v različicah 1 AC in 3 AC je napajalnik primeren za pogonsko tehnologijo. Tako imenovan “Dynamic Boost” (150 odstotkov za pet sekund) omogoča tudi zagon težavnih bremen. Z močno izhodno karakteristiko je mogoče brez težav polniti tudi kapacitivna bremena. Opcijsko je napajalnik na voljo z vgrajenim elektronskim odklopnikom in tako zagotavlja visoko razpoložljivost sistema.