Podjetje Alkatron

Zakaj izbrati Alkatron?

30 let izkušenj v industriji

Industriji nudimo opremo nemškega podjetja PHOENIX CONTACT, ki je med vodilnimi proizvajalci na področju spojne tehnike in zagotavlja vrhunsko kakovost ter izpolnjuje pričakovanja še tako zahtevnih naročnikov. Trudimo se zagotavljati visoko kakovost in kratke dobavne roke ob konkurenčnih plačilnih pogojih.

S poslovnimi partnerji gradimo dolgoročno partnerstvo. Z upoštevanjem njihovih potreb ter želja želimo dosegati obojestransko zadovoljstvo.

Kaj ponujamo?

Potrebujete kvalitetno električno in elektronsko opremo za uporabo v industrijski avtomatizaciji,
energetiki, instalacijah, za izdelavo krmilnih omar?

Tiskanje oznak

Tiskanje oznak

Izpostavljeno

Svetovanje pri izbiri ustreznih produktov s pripadajočimi dodatki

Svetovanje za optimizacijo vaših spončnih letev s 3D izrisom

Svetovanje za optimizacijo vaših spončnih letev s 3D izrisom

Naši cilji

Kot družinsko podjetje cenimo medsebojno spoštovanje, odprto komunikacijo in odgovoren, v prihodnost usmerjen razvoj. V podjetju je naš pristop inovativen, trajnosten in temelji na partnerstvu. To velja tako za odnos z zaposlenimi kot tudi s strankami.

Zavedamo se tudi svoje družbene in okoljske odgovornosti ter v skladu s tem tudi delujemo. Z vizijo vseelektrične družbe želimo tudi našim strankam omogočiti, da delujejo bolj trajnostno, saj s svojimi izdelki in rešitvami omogočamo celovito elektrifikacijo, povezovanje v omrežja in avtomatizacijo vseh sektorjev gospodarstva in infrastrukture.

Naša ekipa

O podjetju