Vrstne sponke

Sponke Phoenix Contact omogočajo izjemno prilagodljivo oblikovanje priključne letve. Izbirate lahko med različnimi povezovalnimi tehnologijami in kombinirate sponke z dvo-rednim mostičenjem. Sistem sponk vključuje standardizirane dodatke za premostitev, označevanje in testiranje.

Vrstne sponke

Vaše prednosti:

  • popolna prilagodljivost: poljubne kombinacije sponk z različnimi povezovalnimi tehnologijami.
  • Dvo-redno mostičenje omogoča premostitve in testiranje. Dodatna možnost testiranja z vgrajenimi testnimi točkami, zaradi česar odstranjevanje vodnikov ali mostičkov ni potrebno.
  • Z enotnimi dodatki za premostitev, označevanje in testiranje prihranite denar.
  • Obsežni digitalni podatki.

Phoenix Contact sponke presegajo zahteve standardov

Sponke podjetja Phoenix Contact so testirane in odobrene s strani mnogih nacionalnih in mednarodnih standardov. So zelo odporne na vplive okolja in zasnovane za stopnjo onesnaženosti 3. Ta stopnja pomeni, da lahko pride do prevodne kontaminacije v obliki prahu, tekočin ali plinastih snovi. Poleg tega vam materiali sponk zagotavljajo dolgoročno stabilnost in zanesljivost. Njihove električne in mehanske lastnosti presegajo zahteve, ki jih predpisujejo standardi v različnih panogah. Testirane so skozi celoten proizvodni proces, kar zagotavlja dosledno vzdrževanje ravni kakovosti.