O Phoenix Contact

Phoenix Contact je vodilni proizvajalec električne spojne tehnologije in tehnologije industrijske avtomatizacije. Preko 90 let izkušenj in stalnih inovacij, 15000 zaposlenih, 50 lastnih predstavništev in 30 zastopnikov po vsem svetu zagotavlja pristen odnos s strankami kjerkoli na svetu. Phoenix Contact gradi napredek z inovativnimi rešitvami. Preko svojih predstavnikov želi z vsakim partnerjem zgraditi zaupen partnerski odnos z vzajemnimi koristmi.

Phoenix Contact razvija, izdeluje in dobavlja:

 • vrstne sponke
 • industrijske konektorje
 • sponke in konektorje za tiskana vezja
 • ohišja za elektroniko
 • sisteme označevanja v elektrotehniki
 • orodja za elektrotehniko
 • napajalnike in brezprekinitvene sisteme
 • releje in optosklopnike
 • merilne pretvornike in analogne izolatorje
 • prenapetostno zaščito
 • opremo za industrijsko avtomatizacijo
 • vse za industrijski Ethernet

Več o Phoenix Contactu >>
Proizvodni program >>

 

Za učinkovito iskanje izdelkov, podatkov in idej priporočamo:

 

Spletni katalog (Products)

V Phoenix Contactovem spletnem katalogu boste našli vse tiste podatke, kot v papirnem katalogu, poleg tega pa še navodila za uporabo, podatke za CAD, tekste za tender, certifikate in še kaj.

Iščete lahko:

- navzdol po drevesni strukturi do "product list",

- po delu naziva ali po kodi, ki ju vpišete v iskalno okence desno zgoraj (Search)

- po abecednem seznamu ( čisto desno zgoraj).

Pomaga vam lahko tudi Product and solution configurator, ki bo poiskal ustrezne elemente na osnovi vaših tehničnih zahtev.

Če želite papirnekataloge, nas pokličite ali nam pošljite e-mail.

V Spletni katalog >>

 

PDF katalogi

Na Phoenix Contactovem portalu si lahko naložite pdf verzijo katalogov, ki so enaki papirnim na strani: Home > Service and support > information material

PDF katalogi >>

 

Downloads

V Phoenix Contactovem Download centru lahko najdete in si skopirate vse, kar se nanaša na posamezen izdelek: opise, navodila, certifikate, CE deklaracije, programsko opremo, revizije...

V Downloads >>

 

Pomoč pri izbiri in konfiguraciji

Phoenix Contact nudi široko paleto inovativnih izdelkov in rešitev na področju industrijske elektrotehnike. Pogosto so tehnični vidiki večplastni, kompleksni in težko določljivi na prvi pogled.

Konfiguratorji so skupina orodij za hitro in sistematično izbiro pravih izdelkov in rešitev, ki ustrezajo vsem zahtevam vaše aplikacije.

V Configurators >>

 

Poudarjeno (Highlights)

Highlights je kratek pregled najzanimivejših inovacij, prvič predstavljenih na letošnjem Hanoverskem sejmu. Splača se pogledati. Mogoče se vam utrne odlična ideja.

V Highlights >>

 

Novice

Hiter pregled novosti in novic, ki vam tudi lahko da kako zanimivo idejo ali pa vsaj občutek, kje so meje tehnologije ta trenutek.

V News >>

 

Revija "Update"

Uporabniška revija UPDATE vsebuje zanimive zgodbe o aplikacijah in izkušnjah uporabnikov z njimi ter vas informira o najnovejših izdelkih. Preberete lahko zanimive novosti s področij spojne tehnologije in industrijske avtomatizacije.

V UPDATE >>

 

E-učenje

Phoenix Contact vam ponuja številne spletne interaktivne multimedijske možnosti za spoznavanje novih in kompleksnih tem. Praktične naloge vam omogočajo preizkušanje znanja. Vaje jasno razložijo, kako uporabljati izdelke. Kratki opisi in primeri tipičnih aplikacij, vam pomagajo hitreje doseči cilje.

V E-learning >>